Företagsförsäljning

Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund? Då är det dags att ni gör något nytt. Att springa Tjurruset är ett bra sätt att umgås med jobbarkompisarna.

Gruppanmälan

Tjurruset är den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utmana varandra eller spring tillsammans. Ta kontakt med oss för att enkelt och smidigt anmäla större grupper.

Företagstält & aktivering

Gör mer av ert deltagande. Med eget tält får ni en egen samlingsplats med bord och bänkar där ni kan mingla, byta om samt gömma er för eventuellt oönskat väder. Att hyra ett företagstält är mycket populärt och många företag återkommer från år till år.

Vi hjälper er med tält i olika storlekar samt andra bekvämligheter för er grupp.

Läs mer om tältbokning här: Taltbokning 2018 TR

Låter det intressant?

Kontakta Rasmus Olofsson, ansvarig för företagsförsäljning och sponsoraktivering på Marathongruppen, på rasmus.olofsson@marathongruppen.se så hjälper han er vidare med både anmälan och eventuell tältbokning.

Vill ert företag även synas som partner till Tjurruset?

Maila Axel Lönnqvist, axel.lonnqvist@marathongruppen.se, som är partneransvarig på Marathongruppen, så berättar han mer.