Lördagens Tjurruset är fullt. Boka söndagen 1 oktober

Nu har vi stängt anmälan till Tjurruset lördagen den 30 september. Men misströsta inte, det finns fortfarande platser kvar till söndagens lopp. Och bara så att du vet ... söndagens lopp är ofta lite lerigare - ja, tuffare helt enkelt.
Anmälan till söndagens Tjurruset >>

Välkommen till Tjurrusets utmanande bana 2017!

Årets leriga bana ligger i Lill-Jansskogen på Norra Djurgården. Exakt hur banan går får ni mer info om närmre loppet, men ovan syns en karta som visar bansträckningen. Och för att få en försmak på några av de tuffaste prövningarna längs banan, klicka in på länken.
Se 9 av Tjurrusets tuffaste prövningar 2017 >>

Nästa prövning ut - Långa diket!

Smidighet, kondition och styrka. Långa diket kan suga musten ur dig. Men det är inte läge att stanna upp och pusta ut. På nästa sida diket väntar fortsättningen. Den lär inte vara lättare...
Häng med när vi släpper alla årets prövningar >>

Se filmer från årets tuffaste prövningar

Tjurruset låter dig mäta dina krafter mot naturen. Det finns utmaningar som är längre och det finns de som har konstlade eller konstruerade hinder, men det finns ingen utmaning som är råare och skitigare än Tjurruset.
Mjölksyran pumpar, vätan gör dina muskler stela, och leran står dig redan upp till halsen. Gör dig redo, koppla på pannbenet och var beredd på djupet. Vi presenterar årets första prövning.
Skotapparträsket! >>

Vi stämplar Tjurruset 2017 med lergaranti!

Vi vet att det du gillar allra mest är massor med lera - eller hur!? Därför ser vi till att årets bana kommer göra dig skitig som få, trött så in i bängen och lycklig till tusen. Så där riktigt, galet lerlycklig.
Se vad vi menar med lergaranti! >>

Anmäl dig till Nattruset - årets mörkaste nyhet

Tänk dig mörkret. Och elden som lyser upp din väg genom leran, träsken och djupaste skogen. Känn hettan, spänningen och en mjölksyra svart som natten. Missa inte premiären av Nattruset. Loppet är 5 kilometer och går på Tjurrusets bana lördagen den 30 september när mörkret har sänkt sig över skogen. Max 1 500 deltagare så anmäl dig redan idag
Läs mer här >>

Du får en pannlampa!

Vi vet att du behöver en pannlampa när du springer Nattruset. Därför får alla anmälda till det loppet en Energizer Vison HD+ (värde 200 kronor). Pannlampan har 225 lumens och en räckvidd på 70 meter - batterier ingår. Inget att vänta på med andra ord.
Anmäl dig här >>