DELTTAGARINFORMATION 2022

1 oktober är det dags att ta sig an naturens egna hinder!

Snårig skog, gyttja, träsk, lervälling och extremt branta backar. Det är några av de garanterat naturliga hinder kidsen möter under Kalvruset. Här finns inga konstgjorda hinder. Vi har scoutat Stockholms län för att hitta den ultimata platsen med vildvuxen natur i den djupaste av skogar som under hösten senare kan förvandlas till ett paradis för alla Kalvrusare. Det är med stor entusiasm och glädje som vi kan presentera Nynäshamn som ny ort för Kalvruset 2022!

Detta är helt ny mark och vi är övertygade om att det kommer bli ett lopp som ni kommer minnas långt in på vintern! Banan är än så länge hemlig, men den avslöjar vi när vi närmar oss loppet så att du har en rolig nyhet att se fram emot. 

Tänk dig att springa genom djupa träsk, att halka uppför en lerslipprig backe, när mjölksyran redan pumpar i kroppen … behöver vi säga något mer?

Medalj till alla efter målgång!
Efter att ha kämpat väl, tagit sig över stock och sten, jobbat med ben fyllda av mjölksyra i leran samt hjälpt kompisar att ta sig framåt får alla kämpar en medalj efter målgång. Hur medaljen för 2022 ser ut – det avslöjas när vi närmar oss loppet!

anmäl dig här

SPRING GRATIS MED ALBERT

Med barnens läroplattform Albert som sponsor, kan vi nu erbjuda alla springsugna barn gratis anmälan. För att få en gratis startplats till Minimaran eller Leo’s Minsta Maran behöver en vuxen registrera ett konto hos Albert. Då får ni dessutom 30 dagars gratis provperiod av tjänsten.
Anmäl dig via albert
Albert är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar från 99 kr i månaden och betalning aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut. Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart.
 
Om du inte vill anmäla dig via Albert, så kan du såklart göra det! Klicka på länken nedan för att anmäla dig till ordinarie pris. Gör det via länken ovan eller under anmälningsstegen.

Anmälningsstegen

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prismatris nedan för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till Kalvruset i Stockholm 2022. 

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank. • Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna inom 14 dagar.

Anmälan är bindande. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Kalvrusets allmänna villkor. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

 • PERIOD 1
 • 8/12-8/5
 • 175 kr
 • PERIOD 2
 • 9/5-14/8
 • 200 kr
 • PERIOD 3
 • 15/8-28/9
 • 225 kr
 • ANMÄL DIG HÄR
 • PERIOD 4
 • 29/9-1/10 (på plats)
 • 250 kr

Ålder: Kalvruset är öppet för tjejer och killar 9-15 år.

Loppet är indelat i följande klasser:
Pojkar och flickor födda 2007
Pojkar och flickor födda 2008
Pojkar och flickor födda 2009
Pojkar och flickor födda 2010
Pojkar och flickor födda 2011
Pojkar och flickor födda 2012
Pojkar och flickor födda 2013

Distans: Sträckan är ca 2,5 – 3 km.

STARTTIDER:
Pojkar och Flickor 12-15 år start kl. 10.30, Startnummer 1-500
Pojkar och Flickor 9-11 år start kl. 10.40, Startnummer 500-100

HITTA HIT

HUR TAR JAG MIG TILL EVENEMANGSOMRÅDET?

Det finns goda förbindelser från Stockholm med både pendeltåg och bussar. Att ta bilen går givetvis också bra och det kommer finnas visst utrymme för parkering. Vi rekommenderar dock att åka kollektivt eller att parkera vid pendelstationerna Ösmo Station där vi kommer att ha bussar som går i Skytteltrafik till och från evenemangsområdet. Även Linje 783 och 858 går ut till evenemangsområdet, hållplatsen heter Vattenverksvägen.

Du som kommer från Nynäshamn tar också linje 783 eller 858 och kliver av vid Vattenverksvägen. Det kommer att vara skyltat åt vilket håll som evenemangsområdet ligger.

På sl.se kan du söka på hålltiderna. 

På kartan nedan ser du Nynäshamns MCK Eneby flaggat på kartan. Om du inte ser området så zooma ut på kartan längst ner till höger på bilden.

divi discount

GE BORT EN LERIG PRESENT!

Vill du ge bort ett lerigt minne? Då ska du köpa ett presentkort att ge bort som funkar perfekt för en kommande födelsedag eller julklapp.

Köp presentkort

 

SPONSORER OCH PARTNERS

Bilder från Kalvruset

Youtube
Vimeo
Google Maps