DELTAGARINFO 2023

Kalvruset 7 oktober 2023

Datum: 7 oktober 2023
Plats: Norra Djurgården, Stockholm
Åldrar: 5-15 år
Distans: ca 500 m (5-8 år), ca 2,5-3 km (9-15 år)
Preliminär starttid: kl 10.00

Snårig skog, gyttja, träsk, lervälling och extremt branta backar. Det är några av de garanterat naturliga hinder kidsen möter under Kalvruset! Den 7 oktober 2023 förvandlas de djupa skogarna och den vildvuxna naturen på Norra Djurgården i Stockholm till ett paradis för alla Kalvrusare.

Medalj till alla efter målgång! Efter att du har kämpat väl, tagit dig över stock och sten, jobbat med ben fyllda av mjölksyra i leran samt hjälpt kompisar att ta sig framåt får du – och alla andra kämpar – en medalj efter målgång.

Medlöpare KalvruseT

​​​​​​​Nu får barn som behöver ha en äldre medlöpare med på Kalvruset chansen att prova loppet. Vi erbjuder nu en vuxen, eller kanske ett äldre syskon, att anmäla sig som medlöpare. Den som anmäler sig som medlöpare ska vara minst 16 år. 

När ni kommer till evenemangsområdet hämtar du din nummerlapp för medlöpare i vårt informationstält. Nummerlappen ska vara synlig under hela loppet. De deltagare som springer tillsammans med en medlöpare ställer sig sist i startledet på sin startgrupp. (Observera att medlöparen deltar kostnadsfritt men inte erhåller medalj eller andra målserviceprodukter.)

MEDLÖPARE 2023

SPRING GRATIS MED ALBERT

Anmäl ditt barn via vår huvudsponsor Albert och få, förutom 30 dagar gratis medlemskap hos dem, en gratis startplats i Stockholm Mini Marathon.

Albert är en läroplattform för barn och unga som gör det kul att lära! I apparna hittar ni tusentals övningar inom bland annat matematik, svenska och engelska – allt baserat på läroplanen. Gäller när du som målsman blir ny medlem hos Albert via länken och ger en gratis startplats för ditt barn till Stockholm Mini Marathon.

Tjänsten har ingen bindningstid eller uppsägningstid och provperioden är värd 159 kr. När den kostnadsfria provperioden är över löper medlemskapet automatiskt vidare.

Vill du anmäla dig till ordinarie pris så går det också bra såklart. Här hittar du vår ordinarie anmälningssida.

Prisstegen

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prismatris nedan för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till Kalvruset i Stockholm 2023. 

  • PERIOD 1
  • 29/11-23/4
  • 200 kr
  • PERIOD 2
  • 24/4-4/10
  • 250 kr
  • ANMÄLAN
  • PERIOD 3 (Efteranmälan digitalt)
  • 5-7/10
  • 300 kr

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank.
• Betala med Visa, MasterCard.

• Betala med faktura via Klarna inom 14 dagar.

Anmälan är bindande. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Kalvrusets allmänna villkor. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

Åldersklasser

Kalvruset är indelat i följande klasser:
Pojkar och flickor födda 2008
Pojkar och flickor födda 2009
Pojkar och flickor födda 2010
Pojkar och flickor födda 2011
Pojkar och flickor födda 2012
Pojkar och flickor födda 2013
Pojkar och flickor födda 2014
Pojkar och flickor födda 2015-2018

GE BORT EN LERIG PRESENT!

Vill du ge bort ett lerigt minne? Då ska du köpa ett presentkort att ge bort som funkar perfekt för en kommande födelsedag eller julklapp.

Köp presentkort

 

SPONSORER OCH PARTNERS

Bilder från Kalvruset

Youtube
Vimeo
Google Maps