Tjurruset och Kalvruset är ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979). Marathongruppens överskott går till 100% tillbaka till idrotten.

[email protected]
Tjurruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#tjurruset
Tillhandahållare av denna webbplats: Marathongruppen i Stockholm AB

Idag har vi GLADA nyheter att berätta för dig! Årets upplaga av Tjurruset 2024 har nu en plats och det är inte mindre än Norra Djurgården i Stockholm. Samma leriga paradis som sist, men vi kommer att dra nya banor över sommaren och kan lova redan nu att det kommer bli en lerig tillställning. Precis så som ni vill ha det💩

In och anmäl dig eller ditt Muddu Buddy-lag så ses vi på startlinjen den 5 oktober!🤩
Nu hoppas vi att barmarken är här för att stanna! Snart kommer terrängen att se ut precis som ni känner igen den från Tjurruset. Är du redo för rejäl utmaning? Klart du är!! 💪 
Anmäl dig eller dina Muddy Buddys idag! 💩
Som en del av er har väntat, men nu kan vi äntligen meddela att vi öppnar upp anmälan till Tjurruset 2024 nästa lördag, den 27 januari. Pinga dina Muddy Buddy kompisar nu och anmäl nästa vecka. 

Boka in 5 oktober för då är välkommen till startlinjen där en oförglömlig upplevelse väntar!

Platsen är ännu hemlig, men vi kommer att kunna presentera platsen lite längre fram!

#Tjurruset #Tjurruset2023 #MuddyBuddy
Årets skitigaste loppfilm är här!!! Återupplev 7 oktober och se vad ni faktiskt fick uppleva denna soliga, leriga och tuffa, men sjukt roliga dag💩
Känslan när medaljen hänger runt halsen och du har gått i mål sitter så förbaskat fint, eller hur? Imorgon är det din tur🥇
Wohoo hands up för att det är race day om tre dagar!! 🙌🏽 Glöm nu inte att kolhydratladda med en kanelbulle idag också😉

#tjurruset #tjurruset2023 #löpning #rörelseglädje #gemenskap #lera #trailrunning #stiglöpning #stockholm #marathongruppen #funrun #roligasteloppet #träsk #kanelbullensdag
VI TAR TEMPEN PÅ MUDDY BUDDY-LAGET "LUFSPINGLORNA"
 
Förra året var det första gången som det gick att anmäla ett lag till Tjurruset. Vi kallar det för Muddy Buddy och ett lag består av tre personer. Intresset blev stort och över 200 Muddy Buddy-lag anmälde sig. Även i år kan du som inte vill springa själv anmäla dig med dina vänner som ett Muddy Buddy-lag. Vi tog en pratstund med "LufsPinglorna".

Hur känns det att springa Tjurruset?
- Jätteskoj! Vi är ett stort gäng "pinglor" som håller igång med löpning. Vi har över fyrtiotalet egna planerade träffar under 2023 med olika teman, där Tjurruset är en av sakerna vi ska göra tillsammans.

Vad lockade er med att anmäla er till Tjurruset?
- Det är en annorlunda och rolig grej att göra som vuxen. Samtidigt som det är så jobbigt och grisigt, är det också så himla roligt på en och samma gång. En riktig utmaning!

Har ni sprungit lopp i liknande miljö tidigare?
- Vi har faktiskt sprungit två Tjurruset-lopp tillsammans innan och dessutom har vi som team gjort egna "gegg- och lerlufsar" för att träna på liknande terräng som det kommer att vara nästa lördag.

Vad ser ni mest fram emot?
- Det är överraskningarna som vi kommer ställas inför. Det är ju både lera, vatten, skog, uppör, nerför och en salig blanding av det mesta som är grisigt.

Ni har ju erfarenheter sen tidigare, vad är det bästa med loppet?
- Att det är ett lopp som inte ser ut som ett vanligt springlopp, det är "lek för vuxna" i lera och allt vad det innebär.

Berätta mer om ert lagnamn
- Lagnamnet kommer från att vi är en del av LufsPinglorna som består av cirka 40 pinglor i åldrarna 20-65+ som kör löpning tillsammans med olika teman. Styrkan är att vi kör tillsammans, vi lämnar ingen i laget ensam och vi hjälps åt. Dessutom har vi grymt roligt tillsammans.

Vi önskar laget "LufsPinglorna" stort lycka till den 7 oktober💪🙌
Inte anmäld än? Det är exakt en vecka kvar till årets lerigaste, roligaste och kanske galnaste lopp du kan delta på! Har du inte hunnit anmäla dig än så är det dags NU. På det här loppet behöver du inte bry dig om tider, huruvida du springer snyggt eller inte eller om du har tillräckligt snygga kläder. Tjurruset är allt annat än just detta! 🤩💩

Anmäl dig på tjurruset.se✌
8 dagar kvar‼️ Ska det stänka ordentligt så ska det stänka ordentligt. Här bangar vi inga smutsfläckar💩💩 

#tjurruset #tjurruset2023 #muddybuddy #löpning #rörelseglädje #gemenskap #lera #åretsutmaning #trailrunning  #funrun #stockholm  #marathongruppen
12 dagar återstår till årets roligaste kraftprov! Vi har tagit tempen Muddy Buddy-laget som kallar sig för "Nalta Eljest" och som besöker oss ända från Lycksele. Läs mer om deras tankar inför 7 oktober. 

Vad lockade er med att anmäla er till Tjurruset?
- Vi har funderat på detta lopp i flera år, men det är först nu som vi får till det och det är väldigt kul att vi kan få springa tillsammans som ett lag!

Vad har ni för förväntningar på Tjurruset?
- Att det ska vara riktigt skitigt och att få bli riktigt smutsiga, men också kunna släppa alla tankar om att försöka springa snyggt. Jag tror och hoppas att vi kommer få en rolig dag tillsammans!

Har ni sprungit lopp i liknande miljö tidigare?
- Som lag så genomförde vi Trailvasan30 förra året och det är väl det närmsta vi kommer terrängmässigt som kan likna Tjurruset.

Vad ser ni mest fram emot?
- Helheten skulle jag säga. Vi kommer att fara från Lycksele så vi kommer spendera många timmar i bil och verkligen få umgås. Sen är loppet såklart en del i sig och det ska bli kul att få uppleva stämningen och allt som hör till loppet.

Berätta mer om ert lagnamn
- Vi heter "Nalta eljest!" Det är norrländska för "Special edition!", eller inte som alla andra! Vi peppar varandra som lag och brukar även peppa andra längs med banan!

Vi önskar laget "Nalta eljest" stort lycka till den 7 oktober💪🙌

#tjurruset #tjurruset2023 #muddybuddy #löparglädje #gemenskap #lera #träsk #trailrun #trailrunning #funrun #Stockholm #lopp #åretsutmaning #stiglöpning #marathongruppen

Copyright 2023 @ Brand Exponents. All rights reserved.

Youtube
Vimeo
Google Maps