KÖP PRESENTKORT

Att ge bort något som har med löpning att göra är att ge något av det finaste som finns. Här kan du köpa ett presentkort som kan användas som startavgift i ett lopp, betalning för ett träningsprogram och köp av träningströja. Du väljer själv vilket belopp du vill ladda presentkortet med.

KÖP PRESENTKORT HÄR >>

Använd ditt presentkort

Grattis! Att få en startplats i ett lopp är så mycket mer än det låter. Det är mål, visioner, drömmar, träning, hälsa och kanske lite träningsvärk. Här kan du läsa vad som gäller för ditt presentkort. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att höra av dig till oss.

Så här fungerar presentkortet

Presentkortet gäller för anmälan till alla Marathongruppens lopp; ASICS Premiärmilen, STHLM Trail Run, Tjejmilen 21K, Vårruset, ASICS Stockholm High Five, ASICS Stockholm Marathon, Junior Marathon, Minimaran, STHLM 10, Ragnar Lake Mälaren, STHLM Urban Trail, Stafesten för UNICEF, Tjejmilen, Lilla Tjejmilen, Ramboll Stockholm Halvmarathon, Tjurruset, Kalvruset, STHLM X, Hässelbyloppet och Höstrusket.

Gör så här: G till respektive lopps hemsida och gör din anmälan. Köp eventuella tilläggsprodukter. På presentkortet finns en värdekod som du vid slutförandet av anmälan/köpet skriver in i rutan för värdekod.

• Kortet är giltigt ett år (365 dagar) från inköpsdagen.

• Gäller även för köp av tilläggsprodukter som t-shirts, försäkringar och träningsprogram som görs vid anmälan.

• Räcker inte beloppet på presentkortet till hela köpet, kan presentkortet utnyttjas som en delbetalning. Du kompletterar betalningen med en annan betalmetod som bankkort eller direktbetalning till bank.

• Utnyttjas inte hela beloppet vid första köptillfället sparas resterande belopp och kan utnyttjas vid ett senare köptillfälle.

• Ej utnyttjat presentkort återlöses inte mot kontanter.

Youtube
Vimeo
Google Maps